Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

O 3ος Παγκόσμιος πόλεμος


Έχουμε ακούσει για πολέμους, για όπλα, για κατοχή, για πείνα και για φτώχεια ώς συνέπειες αυτών.Ζούμε όμως σε μια εποχή που οι συνέπειες έγιναν αιτίες και το χειρότερο είναι ότι απο κανέναν δεν έχει ονομαστεί ώς “πόλεμος” το φαινόμενο το οποίο ζούμε.Πόλεμος δεν είναι μόνο όπλα, πόλεμος είναι η εξαθλίωση των αρχών και των ηθών, η απελπισία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των νέων ανθρώπων, πόλεμος είναι να μην υπάρχει ελευθερία κινήσεων, να μην μπορείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, να βλέπεις οικογένειες στο δρόμο να πεινάνε και να μην μπορείς να τις βοηθήσεις, πόλεμος είναι η ανεργία της τάξεως του 60%, η σκοτεινιασμένη πλευρά των αισιόδοξων ανθρώπων να είναι πλέον εμφανής απο το πρώτο “καλημέρα”.

Η οικονομία καταρρέει, εταιρίες και επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, αυτά δεν συμβαίνουν και σε έναν πόλεμο; Μόνο που αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ανθρώπους που μένουν στο δρόμο, σε χαρτόκουτα και μετα βίας επιβιώνουν, σε οικογένειες που δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μορφωθούν, αφού όπως θα γνωρίζετε δεν μιλαμε για ΔΩΡΕΑΝ παιδεία εδώ και πολύ καιρό τώρα.Όμως αυτοί είναι οι δυνατοί, αυτοί που ακόμα προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη, όπως όμως κάθε πόλεμος έτσι και αυτός περιλαμβάνει και τους αδύναμους, εκείνους που παραδίδονται στα ψυχολογικά-και όχι μόνο-προβλήματα τους και ακόμα χειρότερα αυτούς που δίνουν τέλος στη ζωή τους γιατί απλά δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν.

Η κατάσταση αυτή δυστυχώς δεν σκιαγραφεί μόνο τη χώρα μας αφού βλέπουμε μέρα με τη μέρα πολλά κράτη της Ευρώπης να υποκλίνονται στον οικονομικό όλεθρο που έχει ξεκινήσει.Ήταν η Ισπανία, η Πορτογαλλία, η Ελλάδα τώρα είναι και η Κύπρος που περνάει μια απο τις δυσκολότερες φάσεις αυτή τη περίοδο.Θύματα των media, των τραπεζών, του χρήματος και της εξάρτησης μας κατάντησε ο εχθρός μόνο που αυτή τη φορά ΔΕΝ είπαμε κανένα ΟΧΙ, παραδωθήκαμε με την θέλησή μας και τώρα γινόμαστε θεατές του συμβολαίου που υπογράψαμε.

Οι παλαιότεροι είχαν προαναγγείλει έναν πόλεμο που δεν θα έχει όπλα, θα είναι κοινωνικοοικονομικός, θα εξαντλήσει τους ανθρώπους χωρίς βόμβες και πυρομαχικά.Άν δεν σας θυμίζει πόλεμο η εικόνα της πραγματικότητας που ζούμε τότε ας αναμένουμε τα χειρότερα...

Πώς θα αποκτήσω τους τέλειους κοιλιακούς;

Το καλοκαίρι έρχεται και εσύ ακόμα δεν έχεις προλλάβει να κάνεις γράμωση ή τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι; Don't panic, υπάρχει λύση!

Για 5-10 λεπτά ΚΑΘΕ μέρα κάνε το εξής:
Ξάπλωσε στο πάτωμα και ακούμπησε τα πόδια σου στο τοίχο για αντίσταση έτσι ώστε να σχηματίζουν ορθή γωνία.Τώρα σήκωσε το σώμα σου όσο πιο ψηλά μπορείς και μείνε ακίνητη για τουλάχιστον 1 λεπτό!

Για να γυμνάσεις τους πλάγιους κοιλιακούς στρίψε το σώμα σου και ακούμπησε τα χέρια σου στον αριστερό ή δεξί μηρό αντίστοιχα.Επανέλαβε για τουλάχιστον 8 φορές και είσαι έτοιμη!

Η 'Αντζελα Μερκελ όπως ΔΕΝ την έχετε ξαναδεί

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας καγκελάριος Α.Μέρκελ συνήθως επιλέγει ταγεράκια σε διάφορα χρώματα για τις πολιτικές της εμφανίσεις.Τί γίνεται όμως στη ντουλάπα της όταν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε διαφορετικού χαρακτήρα εκδηλώσεις;







Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ (ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!



Και ναί,αυτά τα παπούτσια έχουν κυκλοφορήσει!Kάποια τα έχουμε δεί σε πασαρέλες, κάποια άλλα σε βραβεία απο fashion icons και όχι μόνο, κάποια σε διαφημίσεις να τα λανσάρουν top models του εξωτερικού, το σίγουρο όμως είναι οτι δεν θα επιχειρούσες να τα φορέσεις έξω στο δρόμο και ειδικά στους δρόμους της Αθήνας!Οι απόψεις διίστανται για αυτή τη τάση της μόδας αφού οι περισσότεροι άντρες τα καταψηφίζουν, λέγοντας οτι είναι too much και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω σε μια αληθινά όμορφη γυναίκα.Οπότε κορίτσια μην κουράζεστε αδίκως και προφανώς μην ξοδεύετε μια περιουσία σε κακίες απομιμήσεις τύπου Louboutin!




















Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (video)




"Τι σου κάνει όμως η δύναμη της συνήθειας.."
Αυτό είπαν όλοι όσοι είδαν τον Louis Hamilton τον Βρετανό πιλότο να μπαίνει με το μονοθέσιο όχημα της Mercedes στα pits της παλιάς του ομάδας, MacLaren!Φυσικά οι μηχανικοί του έκαναν χώρο, όσο όμως περίεργο και να φαίνεται σε εμάς τόσο φυσιολογικό θεωρείται απο τον ίδιο αφού για 5 χρόνια ήταν στην MacLaren και όπως καταλαβαίνετε τα χρώματα της ομάδας του ήταν πολύ οικεία.

Το θέαμα όπως είναι λογικό προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στον κόσμο όσο και στην κοπέλα του, η οποία χαμογέλασε διακριτικά καθώς βιντεοσκοπούσε τον καλό της!



Τα σχόλια συνεχίστηκαν και στο twitter απο την MacLaren αυτή τη φορά!Το πρώτο σχόλιο έγραφε: “Χαμόγελα στο γκαράζ μετά από ένα καλοδουλεμένο pitstop με απρόσμενη εξέλιξη” ενώ το δεύτερο αναφέρεται ευθέως στον Χάμιλτον λέγοντας: “Μην διστάσεις να περάσεις και να πεις ένα γεια, οποιαδήποτε στιγμή Λιούις Χάμιλτον”.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η Σίφνος στο top 10 του National Geographic


Μπαχάμες, Σεϋχέλλες και...Σίφνο προτείνει το national geographic αφού κατατάσσει το υπέροχο νησί στη πρώτη δεκάδα με τους top προορισμούς!Εκτός απο τις απίστευτες παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε <<Βαθύ>>,<<Πλατύς γιαλός>>,<<Φάρος>>,<<Χερόνησσος>> κλπ. η Σίφνος φημίζεται και για τη κουζίνα της.Εκεί θα βρείτε ντόπιο θυμαρίσιο μέλι με υπέροχο άρωμα καθώς και πολλά μαγαζία με κεραμικά!Το κυκλαδίτικο νησί απευθήνεται σε όλες τις ηλικίες, σε ζευγάρια αλλά και σε "ελεύθερους και ωραίους", σε οικογένειες αλλά και σε παρέες που μόλις αποφοίτησαν, σε οικονομικά άνετους αλλά και σε περιπετειώδεις νέους αφού το υπέροχο αυτό νησί διαθέτει και κάμπινκ!Η Σίφνος δεν είναι ακριβό νησί και σίγουρα με ένα ενοικιαζόμενο scooter θα τα δείς όλα!

Οι διακοπές σας στη Σίφνο όμως δεν σταματούν εδώ αφού είναι ένα νησί που συνδιάζει τη χαλάρωση με τη διασκέδαση στο περίφημο <<στενό>> της Απολλωνίας και όχι μόνο.Στη <<χώρα>> της Σίφνου υπάρχουν πολλά μπαράκια που τονώνουν τη ζωή του νησιού κάθε βράδυ καθώς και καταστήματα για βραδινές..αγορές!Αξίζει να δεί κανείς το ηλιοβασίλεμα στη Χρυσοπηγή, να δοκιμάσει τη μεσογειακή κουζίνα στην ταράτσα του "Cayenne restoraunt" σε με θέα την Απολλωνία, να πιεί ένα frozen coctail στο "Cosi" και φυσικά να ξεφαντώσει σε "Σφαίρα" και "Qurious" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!


Σίφνος και διασημότητες!
Στη Σίφνο επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους αρκετοί Έλληνες αλλα και ξένοι stars!Μεταξύ αυτών η Ζέτα Δούκα,η Σόφη Πασχάλη, ο Jude Law, η Δούκισσα Νομικού, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλλη Κοκκίνου και πολλοί άλλοι..

Χρήσιμα links:


Το νέο σουξέ της Ηλιάκη...

Το νέο τραγούδι που πρωταγωνιστεί στην "Ωρα του παιδιού" της εκπομπής "Δέστε τους" που όλοι ζητάτε είναι το soundtrack της σειράς "American Horror Story". Φυσικά αποτελεί έμπνευση για τις χορευτικές ικανότητες της Μαρίας Ηλιάκη!



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

"Must read" books

Ένα "must read book" για τους λάτρεις της ψυχολογίας και όχι μόνο. Εδώ θα βρείτε ψυχολογικές θεωρίες αλλα και τις αναλύσεις τους σε μια πολύ ξεκούραστη και μοντέρνα μορφή!

ΤΙΤΛΟΣ: "50 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ"
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: CHRISTIAN JARRETT

Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα πρέπει να αφιερώσετε το 100% της προσοχής και του χρόνου σας για να εμπεδώσετε και να εφαρμόσετε τις σημαντικότερες θεωρίες της ζωής.

ΤΙΤΛΟΣ: "Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΣΚΟΤ ΠΕΚ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΚΕΔΡΟΣ

Βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όσοι αναζητούν την ενίσχυση της προσωπικότητάς τους και την προσωπική τους ανάπτυξη αφού όπως έχει γραφτεί το βιβλίο αυτό δεν διαφέρει και πολύ απο μιά συνεδρία σε ψυχολόγο!

ΤΙΤΛΟΣ: "ΝΑ ΖΕΙΣ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΓΛΑΡΟΣ

Ένα απο τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα της Λένας Μαντά,με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, θα σας ταξιδέψει απλά...

ΤΙΤΛΟΣ: "ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Σίγουρα το να διαβάζεις Παπανούτσο είναι μεγάλη υπόθεση και ίσως αυτό είναι ένα βιβλίο που την κάνει ακόμα μεγαλύτερη.Εδώ θίγονται θέματα φιλίας, ηθικής, επικοινωνίας, πολιτικής, έρωτα..και όχι μόνο.

ΤΙΤΛΟΣ: "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: "ΔΩΔΩΝΗ"

Το βιβλίο αυτό μας μιλάει για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων δια της φιλοσοφικής πάντα οδού, θέτοντας στον αναγνώστη ερωτήματα ηθικής και γνώσης φτάνει στην απόλυτη ανάλυση της ζωής.

ΤΙΤΛΟΣ: "ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΟΧΙ ΠΡΟΖΑΚ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΦ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Α.Α ΛΙΒΑΝΗ

Κλασσικό αλλά καθόλου συνηθισμένο το μυθιστόρημα του Coelho αφού αποτελεί ένα φιλοσοφικό μύθο με πολλά σημάδια, ερωτήματα, ανυσηχίες και φιλοδοξίες απο τη καθημερινή ζωή.

ΤΙΤΛΟΣ: "Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: "PAULO COELHO"
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: "Α.Α ΛΙΒΑΝΗ"

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Babyfeat: Μια πρωτοβουλία για τα παιδιά!

Το πρώτο κέντρο επαναχρησιμοποιήσης παιδικών και βρεφικών ειδών στην Ελλάδα είναι γεγονός χάρη στο babyfeat.gr!Εσύ πόσες φορές έχεις πετάξει κάτι που σε κάποιον άλλον θα ήταν χρήσιμο;Πόσες φορές σκέφτηκες να χαρίσεις κάτι αλλά δεν ήξερες πού και σε ποιόν;Ήρθε η ώρα να μοιραστείς τα παλιά σου αντικείμενα και να δώσεις χαρά σε μικρά παιδάκια που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Με το πρόγραμμα <<χαρίζω-ανταλλάσσω-δημιουργώ>> το babyfeat στηρίζει την ιδέα της επαναχρησιμοποιήσης παλιών ειδών με την κατασκευή ενός κέντρου που θα είναι έτοιμο αρχές Απριλίου στα Κάτω Πετράλωνα, Αλκμήνης 16!

Το κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά και θα μπορούν να ανταλλαχθούν και να χαριστούν είδη για παιδιά απο 0 έως 18 χρονών.Στο κέντρο μπορείς να συμμετέχεις ακόμα και ώς εθελοντής για να βοηθήσεις το τεράστιο αυτό έργο, διεξάγονται σεμινάρια για γονείς και παιδιά και φυσικά διοργανώνονται διάφορες γιορτές!Δές και εσύ πώς μπορείς να βοηθήσεις στο site του babyfeat --> http://babyfeat.gr/center-babyfeat/


Το κέντρο αποτελείται απο τρία επίπεδα:

Ισόγειο: Υποδοχή-ανταλλακτήριο-δράσεις


1ος όροφος: Γραφεία-συναντήσεις εθελοντών


Υπόγειο: Ανταλλακτήριο βρεφικών-παιδικών και νεανικών ειδών

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Για τους λάτρεις του..ξανθού!

Marilyn Monroe
Γιατι όταν ακούς "ξανθό" είναι η πρώτη γυναίκα που σκέφτεσαι!Χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί, βλέμμα πολλά υποσχόμενο και η κλασσική "ξανθιά" τσαχπινιά!

Pamela Anderson
Ε,εντάξει μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην μας έχει δείξει και την καλύτερη πλευρά της "φυσικής" της ομορφιάς, όμως μην ξεχνάμε οτι το κορίτσι αυτό ήταν sex symbol και αποτέλεσε πρότυπο του ξανθού!

Hilary Duff
Γλυκιά,σέξι,επιτυχημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια και..ξανθιά!

Candice Swanepoel
Ένας άγγελος επιβάλλεται να είναι ξανθός..ο λόγος για την Candice, μοντέλο της Victoria Secret, με εκπληκτικό χρώμα και τύπο μαλλιών!

Cameron Diaz
Γνωστή για το ταλέντο της ως ηθοποιός, για το μαγνητικό βλέμμα της αλλά και για το ξανθό μαλλί!

Gwyneth Paltrow
Τραγουδίστρια, ηθοποιός και ξανθιά! Αγαπάει το ίσιο look στα μαλλιά της και αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ.

Charlize Theron
Πρόκειται για μία απο τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, καταξιωμένη στο χώρο της μόδας και της ηθοποιίας και φυσικά είναι και αυτή ξανθιά!

Heidi Klum
Μοντέλο, παρουσιάστρια, σχεδιάστρια μόδας μα πάνω απο όλα άλλη μία υπέροχη ξανθιά!