Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ;

Οι παρακάτω φωτογραφιές κάνουν το γύρω του κόσμου άλλοι λέγοντας οτι η 37χρονη καλλονή πάσχει απο νευρική ανορεξία και άλλοι οτι οι έντονες φιλανθρωπικές της δραστηριότητες σε συνδιασμό με την οικογένεια της την έχουν κάνει λίγο πιο αδύνατη.Ο λόγος για την Anjelina Jolie που απο το πρωί γράφονται σε διάφορα blogs σενάρια ακόμα και για τον υποτιθέμενο θάνατό της απο νευρική ανορεξία.Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ξεκίνησε απο ένα blog που αναφερόταν στον καλλιτεχνικό θάνατο της Jolie αφού έχει αρκετό καιρό να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία...


ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; (βίντεο)

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί αφιέρωμα στην χώρα μας και οφείλεται στη συναρπαστική ομιλία του γνωστού ελληνιστή Pedro Olalla στην Ημερίδα Κλασσικού Πολιτισμού που έγινε στο Σαγούντο της Ισπανίας με αφορμή τη κατάργηση του μαθήματος των ελληνικών απο τα ισπανικά σχολεία!

Η Heidi Klum χωρίς μακιγιάζ!

Tην Heidi Klum αποθανάτησαν οι παπαράτσι στη βόλτα της με τον άντρα και τα παιδιά της.Όπως βλέπετε το μοντέλο δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και οι διαφορές..εμφανείς!



Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ



1.Καταναλώστε 7-8 ποτήρια νερό ημερησίως.Μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο νερό μία φέτα λεμόνι και θα έχετε έτσι ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα.

2.Ασκηθείτε τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.

3.Τρώτε πλούσιο πρωινό.

4.Snacks!Προσπαθήστε να τρώτε μικρές ποσότητες κάθε 2-3 ώρες, έτσι θα ρυθμίσετε καλύτερα τον μεταβολισμό σας.

5.Μην τρώτε μεγάλες ποσότητες (ειδικά υδατάνθρακες) μετά τις 7:00μμ.

6.Εντάξτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα μπάρες δημητριακών, πράσινο τσάι, καρύδια, λιναρόσπορους, μήλα, λάχανο, γιαούρτι κλπ.

7.Αποφύγετε το αλκοόλ.

8.Κοιμηθείτε όσο πιο νωρίς μπορείτε για τουλάχιστον 7-8 ώρες.

9.Όπως προτείνουν οι επιστήμονες ένα καφεδάκι πρίν το μεσημεριανό βοηθάει αρκετά.

10.Τέλος μην καταναλώνετε καθόλου νερό ή αναψυκτικό κατα τη διάρκεια του φαγητού αλλά τουλάχιστον 20 λεπτά μετά!

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Πρίν απο μερικά λεπτά σημειώθηκε σεισμός στη Νοτιοανατολική Αττική και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή Καλύβια Θορικού.Ο σεισμός δεν ήταν ισχυρός αφού υπολογίζεται στα 2,8 R και βάθους 5χλμ.
ΠΗΓΗ: http://www.seismoi.gr/

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΚΙ' ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αγία Παρασκευή,Σύβοτα

Κλέφτικο,Μήλος

Μύρτος,Κεφαλονιά

Πόρτο Κατσίκι,Λευκάδα

Ψιλή Άμμος,Σέριφος

Ναυάγιο,Ζάκυνθος

Λαλάρια,Σκιάθος

Μυλοπόταμος,Βόλος

Βόλος

Φυκιάδα,Σίφνος

Κασσάνδρα,Χαλκιδική

Λάκκα,Παξοί

Βοϊδοκοιλιά,Μεσσηνία

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

TA 60's ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Το φετινό καλοκαίρι η μόδα σας θέλει απλή και φυσική με πινελιές total black liner να "περιτριγυρίζουν" τα μάτια σας!Τρείς μεγάλοι σχεδιαστές μας δίνουν τα φώτα τους και μας δείχνουν το ιδανικό μακιγιάζ για φέτος.
Αφού λοιπόν ζωγραφίσετε τη γραμμή κάτω απο το μάτι χρησιμοποιήστε το πινελάκι σας και σβήστε τη γραμμή με κινήσεις προς τα πάνω "αγγαλιάζοντας" το μάτι και προς τα μέσα.Θυμηθείτε: Για πιο sunshine αποτέλεσμα εφαρμόστε πρίν το liner σκιά στο χρώμα του δέρματος αλλά και άσπρο μολύβι μέσα απο το μαύρο για περισσότερη αντίθεση!Στη συνέχεια απλώστε ένα πολύ απαλό lipstic και μια bronze πούδρα και είστε έτοιμες!




Antonio Marras

Marc Jacobs

Zac Posen

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ EUROBANK

Αύριο Τρίτη 9 Απριλίου ορίστικαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Τράπεζας αλλα και της Eurobank με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και οχι μόνο σύμφωνα πάντα με τα δελτία τύπου των δύο τραπεζών!




ΕΘΝΙΚΗ

EUROBANK

Ανακεφαλαιοποίηση

"Με απόφαση των αρμοδίων θεσμικών αρχών και με σύμφωνη γνώμη των δύο τραπεζών, η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank θα ανακεφαλαιοποιηθούν πλήρως και ανεξάρτητα η μία από την άλλη, γεγονός που συνεπάγεται την αναστολή των διαδικασιών συγχώνευσής τους.
Η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Απριλίου. Προς το σκοπό αυτό, η Eurobank θα συγκαλέσει αύριο Τρίτη 9 Απριλίου 2013 το Διοικητικό της Συμβούλιο με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Οι τελικές αποφάσεις για την πορεία της συγχώνευσης των δύο Τραπεζών θα ληφθούν από τον κοινό μέτοχο, που θα είναι το ΤΧΣ.
Όπως είναι γνωστό, το ΤΧΣ έχει δεσμευθεί για την πλήρη κάλυψη των ΑΜΚ στις τέσσερις συστημικές τράπεζες και έχει ήδη προκαταβάλει τα αναγκαία κεφάλαια, διασφαλίζοντας απολύτως τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και εξασφαλίζοντας πλήρως όλες τις καταθέσεις, στο σύνολό τους."


Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

"Ο Νίκος Σεριανόπουλος είχε πεθάνει χρόνια πρίν"

Ο γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου μιλάει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για τον Νίκο Σεριανόπουλο και για την "ιδιαιτερότητά" του με αφορμή τη δίκη του θανάτου του γνωστού ηθοποιού.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ο Νίκος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πρίν, όταν στην εφηβεία του αποκαλύθφηκε η ιδιαιτερότητα που είχε, απλά τον θάψαμε 40 χρόνια μετά.


Μιλώντας για το θάνατο του ηθοποιού αναφέρει: "Πήγα, είδα, κατάλαβα πολλά περισσότερα απο ότι έπρεπε να καταλάβω και έφυγα".Το έγκλημα όπως χαρακτηριστικά λέει παρα ήταν βίαιο για έναν τέτοιο χαχόλο τύπο σαν και αυτόν που κατηγορούν.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη..

Έτσι εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Στικούδη όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το συγκρότημα "Melisses".Το λευκό κορμάκι όμως εκτός απο το οτι τονίζει τα καλογυμνασμένα πόδια της τραγουδίστριας κάτι μας θυμίζει..κάτι απο την φετινή πρεμιέρα της στην Αθήνα στο fever..


Αυτοκτόνησε τελικά ο 58χρονος στο μετρό..

Λίγες ώρες πρίν έπεσε στις ράγες του μετρό στη στάση "Αμπελόκηποι" ένας 58χρονος.Αμέσως εκκενώθηκε ο χώρος καθώς το μετρό δεν πέρναγε απο τις στάσεις "Αμπελόκηποι", "Πανόρμου" και "Κατεχάκη" για τις επόμενες 3 ώρες.Σύμφωνα με πληροφορίες απο αυτόπτεις μάρτυρες ο 58χρονος λίγο πρίν πέσει στις ράγες φώναξε "Για την Ελλάδα που με έφτασε σε αυτό το σημείο".Λίγο αργότερα έφτασαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 17 πυροσβέστες και ανέσυραν το πτώμα του 58χρονου.

Η νέα μόδα στα νύχια!

Έρχεται για να σας ξε-βολέψει! Την νέα αυτή τάση την πρωτοείδαμε στο γάμο της ηθοποιού Blake Lively η οποία εμφανίστηκε με "γούνινα" νύχια.

Φυσικά όσες το δοκίμασαν δηλώνουν οτι δεν βολεύει και ιδιαίτερα καθώς το υλικό είναι πολύ εύθραυστο και απαιτεί μεγάλη προσοχή αν θέλετε να κρατήσει.Οι ίνες της γούνας φεύγουν απο το πρώτο λεπτό της εφαρμογής τους και κολλάνε σε ό,τι και να ακουμπήσετε!
Προφανώς πρέπει να ξεχάσετε τις δουλειές του σπιτιού!