Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

2o ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΙΚΕΑ"


Μετά το διατροφικό σκάνδαλο με τα κρέατα αλόγου που χρησιμοποιούσε η εταιρία ΙΚΕΑ για την παρασκευή τροφίμων ένα δεύτερο έρχεται απο την...Κίνα!

Ο Σουηδικός κολοσσός φαίνεται λοιπόν να αντιμετωπίζει και άλλο ένα πρόβλημα αφού σύμφωνα με την Shangai Daily εντοπίστηκαν βακτήρια κοπράνων σε σοκολατένια..κέικ και τάρτες που πωλούσαν οι καφετέριες του ομίλου.

Οι κινέζικες υγειονομικές αρχές κατέστρεψαν πάνω απο 1.800 γλυκά στα οποία βρέθηκαν οι ουσίες αυτές.Το γλυκό που περιείχε "υπερβολικά υψηλό επίπεδο κολοβακτηριδίων" όπως γράφει η Shangai Daily ονομαζόταν "chokladkrokant" και πρόκειται για μια τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας.Φυσικά δεν θα θέλαμε να είμασταν ένας απο αυτούς που είχαν δοκιμάσει την σοκολατένια τάρτα μαζί με τον καφέ τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου