Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ,Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ


Τί είναι;
Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη επέμβαση που μας έρχεται απο τη Βραζιλία! Η βραζιλιάνικη λιπογλυπτική (BodyTite)είναι μια χειρουργική επέμβαση που μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και φυσικά βοηθάει στη καταπολέμηση του τοπικού πάχους και στη δυσμορφία του σώματος. Με την επέμβαση αυτή έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε λίπος απο μια περιοχή (πχ. κοιλιά ή γλουτούς) και να το προσθέσουμε όπου χρειάζεται (πχ. ρυτίδες) ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσουμε για τον τονισμό των καμπυλών μας (πχ. αύξηση στήθους). Εκτός των άλλων η μέθοδος αυτή λόγω της θέρμανσης του δερματικού και λιπώδους ιστού μας καταφέρνει και τη σύσφιξη του δερματός μας με αποτέλεσμα να μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να παρουσιάσουμε χαλάρωση στο μέλλον!Διαφέρει απο την κλασσική μέθοδο λιποαναρρόφησης και σε θέμα πόνου,οιδημάτων αλλα και ως προς τα εμφανή και άμεσα αποτελέσματα που έχουμε στη περίπτωση του bodytite.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα μπορούν να χαρακτηριστούν μόνιμα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για μηνιαίες συνεδρίες.Η περίπτωση να μείνουν κάποιες ατέλειες στις περιοχές που έχουν υποστεί λιπογλυπτική αφορά μόνο στις περιπτώσεις μεγάλης αλλαγής του ιστού μας.

Πώς γίνεται;
Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις καθημερινές του δραστηριότητες. Πρόκειται για μικρές τομές στις οποίες χορηγείται ειδικό διάλυμα για την αιμορραγία και κατόπιν ο χειρόργος χρησιμοποιεί κάνουλες συνδεδεμένες με το ειδικό μηχάνημα που δημιουργεί κενό αέρος. Αμέσως μετά και για κάποιες μέρες θα χρειαστεί ο ασθενής να φορέσει έναν ελαστικό κορσέ και να ξανα αρχίσει τις γυμναστικές του δραστηριότητες με τη συγκατάθεση του χειρούργου του.

Πόσο κοστίζει;
Η επέμβαση ξεκίνησε απο τα 5.000€ πρίν απο περίπου 5 χρόνια.Τώρα η τιμή της λιπογλυπτικής είναι γύρω στα 3.500€ αλλά εξαρτάται και απο τον χειρούργο.Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές σε αρκετά κέντρα που η τιμή πέφτει σημαντικά.


1 σχόλιο: