Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ




10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ-ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ:

1.ΧΡΩΜΑΤΑ:Συνδιασμός και αναγνώριση χρωμάτων!Παιχνιδάκι για το γυναικείο φύλλο,αγώνας...δρόμου για τους άντρες!
2.ΜΝΗΜΗ:Οι γυναίκες θυμούνται την κάθε λεπτομέρια απο ολόκληρους διαλόγους που μπορεί να είχαν κάνει και πρίν απο ένα μήνα!Οι άντρες θυμούνται τις λεπτομέριες που θέλουν να θυμούνται απο την χθεσινή τους συζήτηση!
3.ΧΡΟΝΟΣ:Επίσης πολύ διαφορετικά αντιμετωπίζουν το θέμα του χρόνου τα δύο φύλλα.Για τον άντρα παραδείγματος χάρη οι πρώτες πρωινές ώρες είναι οι καταλληλότερες για καφέ και τσιγάρο ενώ για τις γυναίκες οι καλήτερες για συζήτηση με τον σύντροφό τους!
4.ΣΕΞ:Οι γυναίκες,ως επι των πλήστων,για να μπορέσουν να συνευρεθούν με κάποιον,όπως έρευνες έχουν δείξει,πρέπει πρώτα να τους αγγίξει συναισθηματικά και εγκεφαλικά.Αυτό όμως δεν έχει να πεί τίποτα στους άντρες για τους οποίους είναι μια απο τις πιο σημαντικές τους ανάγκες.
5.ΛΟΓΟΣ:Οι άντρες περιορίζονται σε μικρές αλλα περιεκτικές φράσεις για να πούν αυτό που επιθυμούν.Απο την άλλη οι γυναίκες πολλές φορές αναλώνονται σε γενικότητες και προεκτάσεις που ίσως και να μην είναι απαραίτητες.Αυτή μπορεί να είναι και μια απο τις σημαντικότερες αιτίες για την πραγματική φιλία μεταξύ των αντρών και την αβέβαιη μεταξύ των γυναικών!
6.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:Οι γυναίκες έχουν το χάρισμα να κάνουν πολλά πράγματα ταυτοχρόνως,οι άντρες όταν παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα ούτε που μιλάνε!
7.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ:Το γυμναστήριο αποτελεί χώρο κοινωνικής δικτύωσης για τις γυναίκες,και χώρος εξάσκησης για τους άντρες!
8.ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ:Η λέξη κλειδί μεταξύ γυναικών,άγνωστη παραμένει ακόμα όμως για τους άντρες που καλούνται να την ασκήσουν στις γυναίκες τους.
9.ΔΕΣΜΕΥΣΗ:'Ενα απλό παράδειγμα είναι αυτό του γάμου.Οι άντρες πρώτα μεθάνε και μετά κλαίνε,οι γυναίκες πρώτα κλαίνε και μετά μεθάνε!
10.ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:Στα δύσκολα ερωτήματα οι γυναίκες απαντάνε με εκτενείς προτάσεις και αναλύσεις,ενώ οι άντρες με ένα εκφραστικότατο..<<μμμμ..>>







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου