Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

NEW YORK:ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ 2013

Η εβδομάδα που όλοι περιμέναμε πραγματοποιήθηκε φέτος στη Νέα Υόρκη!Διάσημοι και καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν της υψηλής ραπτικής δημιουργίες τους για την περίοδο fall/winter & spring/summer 2013.

Oscar de la Renta Spring/Summer 2013

Η μόδα του Χειμώνα 2013 λοιπόν απαιτεί σκούρα χρώματα,ίσιες γραμμές,minimal ρούχα,πολύ δερμάτινο,και φυσικά over-knee μπότες.Παρακολουθήσαμε δημιουργίες των Marc by Marc Jacobs,Zac Posen,Diane von Furstenberg,BCBG maxazria,DNKY,Channel,Lacoste,
Salvatore Ferragamo,Herve Leger,Gucci,Tommy Hilfiger,Custo Barcelona,Oscar de la Renta.

Diane Von Furstenberg Spring/Summer 2013
Alexander Wang Fall/Winter 2013

Απο την εβδομάδα αυτή δεν έλειπε φυσικά και ο Alexander Wang για να λανσάρει ρούχα βασισμένα στο μαύρο χρώμα,δερμάτινα και διχτυωτά,με τα μοντέλα του να <<σιωπούν>> για να μην μαρτυρήσουν το μυστικό επιτυχίας του.Σε σχεδίαση "πολικού ψύχους" κινήθηκε ο Marc Jacobs, ο οποίος εντυπωσίασε με τα γούνινα καπέλα του.

Carolina Herrera Fall/Winter 2013
Η γούνα φοριέται πολύ, αφού δεν έλειπε ούτε απο τις δημιουργίες της Carolina Herrera, η οποία βραβεύτηκε ως η σχεδιάστρια της χρονιάς 2013.Γούνινες λεπτομέριες στα σχέδιά της εισάγει η Carolina συνδιασμένες με μαύρο καλσόν και το must ζωνάκι στη μέση.
Ralph Lauren Spring/Summer 2013
Derek Lam Fall/Winter 2013

Η μόδα κάνει πάλι ένα ταξίδι στο παρελθόν και θέλει τη φούστα ψιλόμεση και μέχρι το γόνατο, το ίδιο παρατηρούμε και στις δημιουργίες του οίκου Derek Lam. Ο σχεδιαστής με το μότο "free spirit" δείχνει να αγαπά τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις σε κραγιόν και το μήκος της φούστας μέχρι το γόνατο.

Helmut Lang Spring/Summer 2013


 Απο την εβδομάδα αυτή όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμοι καλεσμένοι. Μεταξύ αυτών είδαμε την Camila Alves, την ηθοποιό και fashion icon Sarah Jessica Parker,την fashion editor της VOGUE Sharah Gore Reeves, τη Paris Hilton, τη Nina Dobrev, τη Poppy Montgomery και πολλούς άλλους.




RUNWAY:LACOSTE SPRING/SUMMER 2013

RUNWAY:DKNY SPRING/SUMMER 2013

BACKSTAGE:DIANE VON FURSTENBERG SPRING/SUMMER 2013









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου