Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ


Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και εσύ ακόμα σκέφτεσαι τι δώρο θα κάνεις στον/ην αγαπημένο/η σου..Παρακάτω υπάρχουν μερικές ιδέες για να κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστή τη μέρα αυτή.







ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ:

1.Κλείστε απο την προηγούμενη μέρα δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο,συνοδευόμενο με κόκκινο κρασί ή σαμπάνια.

2.Η ημέρα αυτή δεν θέλει λόγια αλλά πράξεις!Αφήστε της ένα κατακόκκινο,πολλά υποσχόμενο τριαντάφυλλο στο διπλανό μαξιλάρι το πρωί.

3.Το must της ημέρα:Sexy εσώρουχα σε ότι χρώμα και σχέδιο ταιριάζουν με το σωματότυπο της και όχι απαραίτητα οι cliche κόκκινες ζαρτιέρες!

4.Για τις πιο ευαίσθητες υποθέσεις,ένα αρκουδάκι valentine's day,θα ήταν ότι πρέπει.

5.Είστε και οι δύο πνιγμένοι στη δουλειά και την παίρνεις τηλέφωνο για να συντονιστεί στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.Το τελευταίο που θα περιμένει είναι να ακούσει το όνομα σου με μια γλυκιά αφιέρωση!Για φαντάσου..

6.Και για...επιδόρπιο,σοκολάτα!Ποτέ δεν λείπει απο αυτή τη γιορτή ένα κουτί γεμάτο σοκολατάκια που το βρίσκει τυχαία στο καπό του αυτοκινήτου της πρίν πάει στη δουλειά.

7.Diamonds for ever!Καιρός να εκμεταλευτείς τις βόλτες σου μαζί της στις βιτρίνες.Πόσες φορές έχετε περάσει απο κάποιο κοσμηματοπωλείο και σου έχει δείξει το αγαπημένο της δαχτυλίδι;Ήρθε η ώρα λοιπόν να το επισκεφτείς!

8.Η συντροφός σου κάνει μπάνιο,το πεδίο ελεύθερο!Άσε πάνω στο κρεβάτι μια τεράστια,άσπρη κούτα με το φόρεμα που της έχεις διαλέξει (είναι σημαντικό να το διαλέξεις μόνος σου)  και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.Μετά απο αυτό θα σε βλέπει και σαν stylista της (κοινώς θα αποφύγεις για πολύ καιρό το mini που σ'τη σπάει!)

9.Love is in the air..Άν έχεις το χρόνο και την άνεση,η καλύτερη έκπληξη θα ήταν δύο εισητήρια ακουμπησμένα κάπου τυχαία για έναν μακρινό,εξωτικό προορισμό.

10.Room 624.Η βραδία τελειώνει σε μια σουίτα ξενοδοχείου με σαμπάνια και φράουλες.Εξοπλίσου με τα απαραίτητα και κανόνισε την επόμενη μέρα να έχεις πάρει άδεια!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ:

1.Ο έρωτας περνά απ'το στομάχι.Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για δύο με χαμηλό φωτισμό,κεριά,το αγαπημένο του φαγητό και ένα σημείωμα κάτω απο το πιάτο του για αυτό που τον περιμένει μετά!

2.Έρωτας διαρκείας!Ένα δώρο που σίγουρα δεν θα το έχει κάνει καμία άλλη πρίν απο σένα είναι ένα εισητήριο διαρκείας για την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα!Δεν θα το πιστεύει ούτε αυτός,ούτε οι φίλοι του!

3.In love with a businessman!Το καλύτερο δώρο για έναν τέτοιο τύπο άντρα είναι ένα ακριβό κοστούμι που θα φοράει στη δουλειά αλλά και στις επίσημες εξόδους σας!

4.It's all about time!Ένα ρολόι πέρα απο απαραίτητο αξεσουάρ των αντρών είναι και το δώρο που θα τον κάνει να μην βλέπει την ώρα να γυρίσει!

5.Text me!Λόγω φόρτου εργασίας δεν τα έχετε πει καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας,στείλ'του λοιπόν ένα kinky μήνυμα που θα τον κάνει να σε σκέφτεται μέχρι να σε δεί. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου